Tim Nuvo projekta bavi se arhitektonskim projektovanjem i dizajnom enterijera.

 

Dobar enterijer i uredjenje prostora, kao i projekat je rezultat velikog iskustva i rada, a naš tim ga ima na preko 50 objekata koje smo projektovali, izveli i opremili kod nas i u inostranstvu. Sticali smo iskustvo kroz uređenja enterijera mnogih stanova i vila a sada su iza nas i mnogi javni i stambeni objekti.

Od javnih objekata bioskopa Tackwud cineplex Beograd,

sortske dvorane za male sportove u Lajkovcu, exterijer i enterijer

objekata dečijih obdaništa, PU.Radosno ditinstvo, hotela u Baru

pa do stambenih objekata u Braničevskoj, Sazonovoj  , Kralja Aleksandra......

Izrađujemo projekte za sve vrste radova, od adaptacije, sanacije, tekućeg održavanja, rekonstrukcije, spajanja i pripajanja posebnih i zajednikih prostora kao i prenamenu stambenih i zajedničkih prostora. Bavimo se izradom Elaborata zatečenog stanja i zastupamo vas u postupku legalizacije i pribavljanja dozvola za sve vrste radova.

Tu smo da vaš prostor odiše umetnošću.

 

 

Nas tim, firme Nuvo projekt, je stručno i profesionalno osposobljen da pruža usluge u obavljanju i organizovanju garađevinsko zanatskih radova na adaptaciji,sanaciji i rekonstrukciji objekata i kontroli i nadzoru istih.

 

1.Adaptacija

U okviru radova na adataciji prostora i objekata pružamo organizovanje i izvodjenje gradjevinsko zanatskih radova koji podrazumevaju obnovu unutranjih prostora, zidanje novih pregradnih zidova, izradu novih podnih i plafonskih kao i zidnih obloga, obnovu uređaja i instalacija elektro, vododvoda i kanalizacije, grejanja, liftovske instalacije, tehničkog obezbeđenja, telefonskih, kablovskih, protiv požarnre zaštite. Ovim radovima se ne menja sigurnost objekta, kao ni spoljašnji izgled.

Ukupna bezbednost zaštite od požara, od buke, zaštita životne sredine se ne menjaju.

 

2.Sanacija

U okviru radova na sanaciji vršimo popravku oštećenih površina, elemenata, instalacija u objektu, popravku i zamenu krovne konstrukcije i pokrivača u postojećim gabaritima bez menjanja postojećeg izgleda. U okviru sanacije vršimo i obnavljanje i popravku oštećenih fasada bez promene izgleda. Takođe izvodimo radove na poboljšanju energetske efikasnosti sa izradom termoizolacionih višeslojnih fasada i krovova.

 

3.Rekonstrukcija

U sklopu radova na rekonstrukciji objekta vršimo izvođenje radova na spajanju dva i više posebnih delova, stanbenih jedinica u jednu, pripajanju dela ili celog zajedničkog prostora posebnom delu, promenu namene poslovnog prostora u stambeni ili obratno stambenog u lokal, promena namene zajedničkog prostora u stambeni ili poslovni prostor.

U okviru rekonstrukcije vršimo izmenu izgleda fasada i krova i otvaranje novih otvora prozora i zatvaranje starih kao i promenu konstruktivnih elemenata i konstrukcije objekta i krovne konstrukcije.

 

4.Zastupanje

Za sve vrste radova obavljamo uslugu pribavljanja neophodne dokumentacije i neophodnih dozvola i Vas zastupamo u postupku pred opštinskim i gradskim organima.